Αφήστε την μουσική επένδυση
του καταστήματος σας στο Music Line!

   Το πάθος μας για τη μουσική στάθηκε η αιτία να φτιάξουμε το Music Line, έναν διαδικτυακό κόμβο με ραδιοφωνικά κανάλια που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε το μουσικό περιβάλλον που εσείς επιθυμείτε για την επιχείρησή σας.

   Το Music Line είναι μία PREMIUM Υπηρεσία , εύκολη, με ένα απλό κλικ στον υπολογιστή σας ,χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις και με ελάχιστο κόστος.
   Με το Music Line θα μπορείτε να απολαμβάνετε τις μουσικές επιλογές των DJ’s μας χωρίς διακοπές για ανακοινώσεις και διαφημιστικά μηνύματα για το καφέ ή το κατάστημα σας..

Μουσική για επαγγελματικούς χώρους.
H καλύτερη επιλογή για κάθε επιχείρηση .

   Η κατάλληλη μουσική για επαγγελματικούς χώρους είναι πολύ σημαντική σε μια επιχείρηση καθώς πολλές φορές ο ήχος λειτουργεί υποσυνείδητα, διαμορφώνοντας την κατάλληλη διάθεση στον πελάτη και συμβάλλοντας στην δημιουργία σωστής ατμόσφαιρας.

   Μετά από πολλά χρόνια ενασχόλησης με την μουσική έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε μια βάση πολλαπλών μουσικών θεμάτων που καθημερινά απολαμβάνετε.

Μουσική με τέλεια επεξεργασμένο ήχο
και ραδιοφωνική ροή

Πιστεύουμε ότι με την επιλογή σας αυτή εξασφαλίζετε ένα μεγάλο πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού και προσφέρετε στην επιχείρησή σας μια μοναδική μουσική ταυτότητα , κάτι που είναι τόσο σημαντικό όσο και η διακόσμηση του χώρου σας , και βέβαια δημιουργείτε ένα περιβάλλον ακόμα πιο ευχάριστο για εσάς, τους εργαζομένους σας αλλά κυρίως τους πελάτες σας.

Μουσικές επιλογές
με εβδομαδιαία ανανέωση

  • 6 κανάλια μουσικής
  • Ανώτερη ποιότητα ήχου 128 kbps (CD Quality)
  • Χωρίς διακοπές
  • Χωρίς διαφημιστικά
  • Χωρίς εγκατάσταση
  • Χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις

DEDICATED ONLINE MUSIC CHANNEL

   Θέλετε αποκλειστικά δικό σας κανάλι ;
   Θέλετε να ακούγονται τα ΔΙΚΑ ΣΑΣ σποτ και μηνύματα στα καταστήματά σας ;

   Αυτό που χρειάζεστε είναι η υπηρεσία DEDICATED ONLINE MUSIC CHANNEL.

Μάθετε Περισσότερα ή Επικοινωνήστε μαζί μας για λεπτομέρειες.